خطرناك ترين درخت دنيا
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
خطرناك ترين درخت دنيا
نوشته شده در سه شنبه 22 بهمن 1392
بازدید : 327
نویسنده : امین صادقی

این درخت که ارتفاع آن گاه تا پانزده متر می رسد و در سواحل آمریکای مرکزی و کارائیب رشد می کند، میوه ای سبز رنگ دارد که به سیب ساحل یا «سیب مرگ» مشهور است.

فقط کافی است این میوه شیرین را گاز بزنید تا چند لحظه بعد لب ها و دهان تان دچار خارش و التهاب شدید شود. خوردن این میوه به ظاهر جذاب سبب بروز عوارض ناگواری همچون ورم معده، عفونت باکتریایی، خونریزی و حتی مسدود شدن مجاری تنفسی به علت تورم شدید می شود.

شیره درخت مانچینیل به شدت سمی است. بریدن قسمتی از این درخت سبب پاشیده شدن شیره آن به بیرون می شود. تماس با یک قطره از این شیره به التهاب شدید پوستی می انجامد.

همچنین سوزاندن این درخت سبب می شود شیره آن به همراه دود بالا برود و به این ترتیب تماس با دود ناشی از آن هم التهاب پوستی ایجاد می کند. وارد شدن شیره این درخت یا حتی دود ناشی از سوزاندن آن بهچشم می تواند شخص را کور کند.

ایستادن زیر این درخت به ویژه در روزهای بارانی بسیار خطرناک است، زیرا قطرات باران پس از برخورد با برگه ها یا تنه این درخت سمی می شوند و در صورت هر گونه تماس با پوست بدن واکنش شدید آلرژیک ایجاد می کنند.

بومیان منطقه کارائیب از شیره درخت مانچینیل برای زهرآگین کردن پیکان ها (دارت ها) ی خود استفاده می کردند. همچنین با ریختن مقداری از این شیره در منابع آبی دشمن از آن به عنوان سلاحی بیولوژیکی علیه دشمنان خود بهره می گرفتند.

یکی از شیوه های شکنجه در میان بومیان کارائیب این بود که فرد مورد نظر را به تنه این درخت می بستند. به این ترتیب فرد به در معرض سموم این درخت قرار می گرفت و به تدریج زجرکش می شد.

جالب این که حیوانات مختلف منطقه از خطرات این درخت آگاهند و هرگز به این درخت مانچینیل نزدیک نمی شوند. تنها موجودی که از میوه آن تغذیه می کند، نوعی خرچنگ بومی منطقه کارائیب است اما سم این درخت تاثیری بر روی آن ندارد.

درخت مانچینیل در حال حاضر در حال انقراض است و تعداد بسیار کمی از آن در دنیا وجود دارد. در این مناطق تابلوهای هشدار دهنده این در کنار این درختان وجود دارند یا بر روی تنه آن ها یک ضربدر قرمز کشیده می شود تا گردشگران را از نزدیک شدن به آنها بر حذر دارند.

با این حال همه ساله تعدادی از گردشگرانی که به این مناطق سفر می کنند از سر بی اطلاعی یا بی توجهی به علایم هشدار دهنده یا حتی از سر کنجکاوی به خاطر تماس با این درخت یا خوردن میوه آن به درمانگاه های محلی مراجعه می کنند.

عوارض ناشی از تماس با اجزای این درخت در میان کودکان معمولاً شدیدتر است.

 

  منبع : عصر ایران

 

اشتراک ایمیل های شبانه

آبونه 1دوست بشین

تا لیست آخرین مطالب سایت هر شب براتون ایمیل بشه

 





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: